Dominika Cibulková podporuje lokálnu tvorbu a slovenských dizajnérovProfimedia - Standardis
StoryEditor

Dominika Cibulková je opäť v požehnanom stave. K Jakubkovi pribudne čoskoro súrodenec

28.09.2022, 11:16
Celebrity

Bývalá tenistka Dominika Cibulková na sociálnej sieti odhalila fanúšikom, že čaká druhé dieťa. S manželom Michalom Navarom sa tak stanú dvojnásobní rodičia.

Informáciu o druhom tehotenstve tajila až doteraz. Dnes sa rozhodla Dominika podeliť o svoje šťastie s fanúšikmi: „Jakubko z nás urobil rodinu, ale TY nás doplníš. Naša rodina sa rozrastá a my nemôžeme byť šťastnejší a požehnanejší," uviedla na Instagrame extenistka, ktorá má s manželom Michalom Navarom dvojročného syna Jakubka. K chlapčekovi tak čoskoro pribudne súrodenec, ktorého meno a pohlavie si zatiaľ šťastná rodinka necháva pre seba. Blondínke po zverejnení správy gratulovala moderátorka Erika Judínyová, herečka Kristína Svarinská, fitneska Lucia Mokráňová a desiatky ďalších osobností.

Dominika si Michala Navaru vzala v roku 2016, ich synček Jakubko sa narodil o štyri roky neskôr. Dvojica sa spoznala v bratislavskom nočnom klube. Na diskotéke si padli do noty, ale mnohí tomuto vzťahu nedávali šancu. Ukázalo sa, že opak je pravdou. Prvorodeného syna priviedla Dominika na svet v súkromnej rakúskej klinike, pričom k radostnému záberu rodinky z pôrodnice vtedy napísala: „Náš svet už nikdy nebude rovnaký.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 04:38