Eva Cifrová miluje teplo a more.https://www.instagram.com/eva_cifrova_official/
StoryEditor

Z najnovších fotiek Evy Cifrovej vám vypadnú oči. Pribrala, ale stále je to bohyňa v bikinách

25.05.2022, 06:00
Celebrity

Modelka a bývalá playmate si užíva dovolenku v Afrike, na ktorú sa vybrala so svojou mamou. Pohľad na ňu je aj po rokoch stále úžasný.

Eva Cifrová sa preslávila tým, že v roku 2007 nafotila šteklivé fotky pre pánsky magazín Playboy a bola aj jednou z vyvolených, ktoré navštívili vilu Hugha Hefnera. Krásna blondínka tak fotila aj pre americké vydanie tohto časopisu, a hoci prešlo neuveriteľných 15 rokov, stále má čo ukázať.

Stále sexi

Jej postava vždy patrila medzi veľmi štíhle, najmä v čase keď veľa aktívne fotila. Avšak naposledy, keď sa ukázala na tanečnej šou Let´s Dance, v rozhovore priznala, že dosť pribrala. „Ja už veľmi nefotím, inak som aj dosť pribrala. To je asi na mne aj dosť vidno, že už mám aj druhú bradu a tak ďalej,” povedala sebakriticky a dodala, že by chcela začať cvičiť a makať na sebe.

Eva však stále vyzerá tak, že by jej mohla nejedna žena závidieť, čo dokazujú aj jej najnovšie zábery z dovolenky v Egypte. Užíva si ju spolu s mamou, s ktorou na tomto mieste bola aj minulý rok. Cifrová sa momentálne venuje dizajnu topánok, ale aj navrhovaniu oblečenia a plaviek. Pripravila už niekoľko vlastných šiat, ktoré následne aj predvádzala.

Eva žije so svojim priateľom Lukášom v Bratislave, ale niekoľkokrát povedala, že by chcela bývať niekde pri mori, keďže miluje slnko. Práve preto tak často uteká do tepla. Jej priateľ kedysi žil v Dubaji, takže horúce podnebie vyhovuje zjavne obom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 12:17