Viete, čie je toto telo? Neskutočne sexi len štyri mesiace od pôrodu.instagram.com
StoryEditor

Neskutočne sexi len štyri mesiace po pôrode: Viete, ktorej slovenskej speváčke patrí toto telo?

29.03.2022, 10:00
Celebrity
Pred pár mesiacmi porodila a dnes sa nehanbí odhaliť! Slovenská speváčka svoju postavu rozhodne nemusí skrývať. Viete, o koho ide?

Sexi postavička patrí speváčke Veronike Nízlovej z dua Twiins. Tá sa v materských povinnostiach pridala k sestre Daniele, ktorá má dcérku Lindu, keď pred viac ako štyrmi mesiacmi priviedla na svet rovnako dievčatko Neu. Vebi najprv otca svojej dcéry tajila, nedávno však potvrdila to, čo sa dlhšie šepkalo, a to že je ním model, herec a spevák Matúš Kolarovský. Mladý umelec to prezradil v piesni My, ktorú venoval svojej prvorodenej dcére.

Je to o hlave

Po pôrode sa všetka pozornosť venuje bábätku a často je postava to posledné, na čo mamy myslia. Telo sa potrebuje zregenerovať a istý čas trvá, kým sa dá do pôvodného stavu. Veronika má však toho teraz tak veľa, že tehotenské kilá idú dolu samé. Starať sa o dieťa je práca na plný úväzok, k tomu práca a ako Vebi pre SvetEvity.sk prezradila, ide sa ešte aj sťahovať. Času na seba má málo, aj napriek tomu vyzerá skvelo, hoci sa k cvičeniu ešte ani nedostala.

„Stále sa niečo deje. Vyslovene sú to len nočné vstávania k Neuške. Inak jem všetko. Cez deň sa niekedy držím a jem zdravo, ale občas si dám aj pred polnocou čipsy, niekedy aj bryndzové halušky. Jem, čo mi chutí, neobmedzujem sa. Možno je to aj tým, že mám tak nastavenú hlavu a asi mi teraz dobre spaľuje. Nesústredím sa na to, že musím chudnúť. Možno práve vtedy sa tá váha zastaví a nejde to. Ale teším sa na to, keď si nájdem čas a začnem cvičiť, napríklad spinning,“ povedala nám speváčka.

Je dosť možné, že zúročila to, čo svojej postave dávala dlho predtým. Cvičenie a zdravá strava boli u nej základ. Telo si pamätá a teraz sa jej odmenilo. Veronika si momentálne s rodinou užíva dovolenku v Dubaji.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 11:48