Leona Lewis čaká s manželom Dennisom Jauchom dieťa.
StoryEditor

Ďalší šoubiznisový prírastok je na ceste. Krásna a talentovaná speváčka má dôvod na obrovskú radosť, je tehotná!

23.03.2022, 10:00
Celebrity
Víťazka tretej série britskej speváckej šou X Factor sa stala slávnou v roku 2006. V roku 2008 vydala svoj prvý singel Bleeding Love, ktorý sa držal na 1. mieste vo viac ako 30. krajinách sveta. Teraz si na konto pripíše ďalší úspech, tentokrát súkromný.

Speváčka, skladateľka a aktivistka za práva zvierat Leona Lewis čaká so svojim manželom Dennisom Jauchom bábätko. Podľa informácii britského The Sun je už po prvom trimestri a radostnú správu oznámili rodine a priateľom ešte začiatkom roka. Denník píše, že tento mesiac by mala správu oficiálne oznámiť aj verejnosti. Údajne sa príchodu nového člena rodiny už nevedia dočkať.

image

Leona Lewis čaká s manželom Dennisom Jauchom dieťa.

Dreamstime/Hutchinsphoto

Dvanásť rokov spolu

Manželia sa zoznámili počas Leoninho turné, kde Dennis tancoval. Po desaťročnom vzťahu sa v roku 2019 vzali v talianskom Toskánsku. Nikdy sa netajila tým, že chce rodinu, vydať sa pôvodne plánovala už v dvadsiatke. Keď ten vek prišiel, zistila že ešte nie je pripravená. V rozhovore pre magazín Stella prezradila, že s Dennisom uvažujú aj o adopcii. Keby bolo na ňom, vraj by mali deti už dávno.

image

Leona Lewis čaká s manželom Dennisom Jauchom dieťa.

Dreamstime/Hutchinsphoto

O adopcii premýšľala najmä preto, lebo jej matka vyrastala v detskom domove a nikto si ju neosvojil. Preto by rada urobila takúto krásnu, ale aj závažnú vec aspoň ona pre iné dieťa. Plány s osvojením dieťata však zdá sa idú aktuálne bokom. Snáď bude mať Leona príjemné tehotenstvo bez komplikácií.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 18:00