Čaká nás ďalšia séria tanečnej súťaže Let´s Dance, v ktorej sa predstaví hviezdne zloženie.TV Markíza
StoryEditor

Sexi Adam Bardy vymenil biely plášť za tanečný kostým: Aj toto telo uvidíme v novej sérii Let´s dance

04.03.2022, 06:00
Celebrity
Adam Bardy bol dlho známy len ako model, no už nejaký čas hviezdi v markizáckom seriáli z lekárskeho prostredia – Druhá šanca. Od nedele budeme môcť sledovať, ako mu to pôjde aj na tanečnom parkete. Koho ešte uvidíme v novej sérii Let´s dance?

Adam sa dostal do diváckeho povedomia rolou v seriáli Pán Profesor, kde si zahral po boku Tomáša Maštalíra. Mladý herec však nie je iba peknou tváričkou, ale má už čo to za sebou. Výhra v mužskej súťaži krásy Mister Manhunt Slovakia mu otvorila dvere do sveta modelingu, avšak nikdy netúžil, aby sa fotenia stali jeho prioritou. 

Sústredil sa na doštudovanie Akadémie ozbrojených síl v Liptovskom Mikuláši, po jej ukončení získal prvú dôstojnícku hodnosť poručíka. Následne sa vrátil do Bratislavy a stal sa veliteľom čaty čestnej stráže prezidenta. Dnes je šťastne ženatý, s manželkou Bibianou privítali v októbri minulého roka ich prvého synčeka Adama.

V prvom kole sa prevedie v zmyselnej rumbe a my sa tak rozhodne máme na čo tešiť.  

V aktuálnej sérii tanečnej šou sa predstaví aj Adamov kolega zo seriálu Ján Koleník či televízna sestrička Kristína Svarinská. Adamovou tanečnou partnerkou bude Dominika Rošková, Jánovou zasa tanečníčka Vanda Poláková. 

V súťaži budeme môcť vidieť 11 párov, a to v zložení osobnosť plus profesionálny tanečník. Ďalšími známymi menami, ktoré sa objavia na obrazovkách, sú zápasník Attila Végh, František Košarišťan alias Fero Joke, moderátor politickej relácie Na telo Michal Kovačič, Viktoria Niang alias Aicha, tenistka Dominika Cibulková, Zuzana Kubovčíková Šebová, herec Marek Fašiang Diana Mórová

Do poroty si tentoraz zasadnú odbrníci ako Tatiana Drexler a Ján Ďurovčík, ostrieľaná moderátorka a bývala hviezda tanečného parketu Adela Vinczeová, ale aj kubánsky choreograf Jorge González. Programom nás bude sprevádzať spravodajská stálica markízy Viktor Vincze a mladá herečka Martina Zábranská.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 03:33