Triky na krásne mihalnice podľa známych celebrít.instagram/audreyhepburn
StoryEditor

Zvodný pohľad ako Audrey Hepburn či Beyoncé: Vyskúšajte ich tajné triky na krásne mihalnice

23.02.2022, 12:00
Celebrity
Nie len úsmev, ale aj oči sú jednou z najpútavejších čŕt na človeku. Chceli by ste mať zvodný pohľad ako Audrey Hepburn, Beyoncé či Miranda Kerr? Prezradíme vám ich tajné triky na krásne mihalnice.

Žmurkacia metóda alá Jessica Alba

Známa herečka Jessica Alba vie vždy očariť zvodným pohľadom a krásnymi mihalnicami. Jej tajným trikom je najmä používanie klieští, vďaka ktorým jej riasy vyzerajú dlhšie a viac natočené. Potom si nanesie čiernu maskaru. Avšak nie hocijako, neaplikuje si ju pohybom ruky, ale žmurkaním. Toto opakuje niekoľko krát. Zaujímavosťou je, že Jessica si niekedy zvykne maskarou prebehnúť len končeky mihalníc. Vďaka tomu riasy nie sú zlepené dokopy a jej oči vyzerajú menej unavené a zvodnejšie.

Nebezpečný ale účinný trik od Audrey Hepburn

Aj keď si Audrey Hepburn rada vypĺňala a predlžovala mihalnice, dlho používala trik, ktorý jej zabezpečil, aby jej riasy vyzerali prirodzene roztiahnuto a bez zlepenia. Avšak nebol to čarovný prútik maskary. Jej tajomstvom bolo, že si po nanesení maskary vzala do ruky špendlík a starostlivo si každú jednu mihalnicu oddelila od tej druhej. Áno, je to pracné, veď len horné viečko má v priemere okolo 150 mihalníc. Ak sa bojíte vyskúšať tento „nebezpečný“ trik, môžete vymeniť špendlík za suchú kefku z maskary alebo iný spôsob.

Neuveriteľný trik na krásne mihalnice podľa Beyonce 

Viete, že existuje spôsob, ako mať nádherné riasy aj bez maskary? Speváčka Beyoncé prezradila, aký je jej trik na nádherné, prirodzene natočené mihalnice. Verte či nie, ale riasenkou to nie je. Speváčka si na mihalnice nanesie balzam na pery a následne ich vytočí pomocou kliešťov. Balzam dodá riasam nádherný lesk a funguje aj ako základný náter na udržanie natočeného tvaru. Riasy budú tiež po celý deň dostatočne zvlhčené. Ak nemáte po ruke balzam na pery, môžete skúsiť tento trik s vazelínou, ktorú si buď nanesiete na jemnú kefku, alebo ju rozotriete holými rukami.

Miranda Kerr a jej náhrada za kliešte

Nemusíte investovať stovky eur do drahých beauty výrobkov. Topmodelka Miranda Kerr vie byť veľmi praktická a snaží sa využiť to, čo má k dispozícii. Jedným z takýchto jej trikov sú kliešte, ktoré nahradila obyčajnou čajovou lyžičkou. Túto skrášľovaciu metódu využíva naozaj veľmi dlho. Ako na to? Ideálne je, aby ste si pred použitím lyžičku nahriali teplou vodou alebo fénom pre lepší efekt. Mihalnice si zospodu zachyťte palcom o hranu lyžičky a jemným ťahom ich vytočte dovrchu. Opakujte niekoľkokrát. Takéto podvihnuté a jemne vytočené riasy vám opticky zväčšia pohľad.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 10:18