webster
StoryEditor

Obľúbená herečka Diana Mórová odkryla tajomstvo svojej postavičky ako lusk. Som štíhla, lebo...

19.09.2019, 15:10
Celebrity
Budúci rok vo februári oslávi už päťdesiatku, no jej telo vyzerá, akoby prestalo starnúť v dvadsaťpäťke. Čo je za tým?

Diana je ako prútik! Človek by povedal, že snáď ani neje... Ale to je omyl! „Jem všetko, v ničom sa neobmedzujem,“ hrdo vyhlasuje atraktívna umelkyňa, ktorá má fantastickú figúru. V lete však menšiu obmenu jedálneho lístka predsa len robí... Akú? „Snažím sa jesť ľahšie jedlá, pretože v lete mi aj tak tie, ktoré sú ťažšie stráviteľné, nechutia,“ prezrádza Didi. Základom u tejto super herečky sú raňajky, bez nich ani nevyjde z domu.

Ľahké raňajky
„Jogurt, ovocie, kávička, voda... Moje raňajky sú väčšinou takéto,“ vymenúva. Na obed si dopraje zase dobrý zeleninový šalátik s mäsom. „Väčšinou s kuracím, ale môže byť aj šalát bez mäsa,“ dodáva. Občas však dostane chuť aj na malý „prehrešok“ v podobe vyprážaných jedál. „Nie však rezne, tie v lete nejem, ale taký dobrý karfiolček vyprážaný, mňaaam, tak to už hej,“ zalizne sa. Našťastie, chúťky na sladké, zmrzlinu, čokoládu a koláčiky ju až tak netrápia. „S týmto nemám problém. Jem striedmo a často, tak asi preto na mňa nikdy nepríde vlčí hlad,“ myslí si dokonale štíhla Diana Mórová.

Ešte ľahšia večera
Aj preto, že nad tým, čo vloží do úst, rozmýšľa, neurobí chybu v stravovaní ani večer, keď by sme mali jesť najmenej. „Aj vtedy si dávam na tanier hlavne zeleninové šaláty, sem-tam aj niečo iné, ale viac-menej stále platí to, že nejde o ťažkú stravu. Čím ľahšia, tým sa lepšie zaspáva a predtým ešte aj hrá, keďže večer mávam často predstavenia v divadle,“ uzatvára krásna „ryšavka“. No čo, vyskúšate ísť, teda vlastne jesť, v „jej šľapajach“?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 07:32