Pozrite sa, či náhodou nepatríte k najväčším introvertom horoskopu.dreamstime
StoryEditor

Sú mlčanliví, premýšľaví a zbožňujú súkromie: Toto sú najväčší introverti zverokruhu

07.12.2022, 17:00
ASTRO

Radíte sa k ukecaným ženám alebo ste naopak málovravné? Možno ste o tom nevedeli, no frekvenciu toho, koľko rozprávate alebo nerozprávate, dokážu určiť práve hviezdy. My sme sa zamerali na mlčanlivé ženy, ktoré neustále premýšľajú a zbožňujú súkromie. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu patria k najväčším introvertom.

Introverti čerpajú energiu zo svojho vnútorného sveta, zo svojich myšlienok a zážitkov. Sú mlčanliví, rezervovaní, nepotrebujú byť vo svete reflektorov a ani vo veľkej spoločnosti. Najlepšie sa cítia v súkromí, kde je pokoj. Ak ste sa našli aspoň v jednej z týchto vlastností, pravdepodobne k nim patríte aj vy. Keďže mnohí veria, že znamenie zverokruhu zohráva v tomto smere kľúčovú úlohu, pripravili sme si pre vás zoznam najväčších introvertov horoskopu.

Vodnár

Ženy či muži, ktorí sa narodili v tomto znamení, sú považovaní za najintrovertnejších z celého zverokruhu. Aj keď majú okolo seba pár verných priateľov, veľmi neradi s niekým zdieľajú svoje pocity a myšlienky. Ich uzavretosť sa však prejavuje aj vo vzťahoch, v ktorých je pre nich ťažké prejaviť nejaké city. Síce ich nenájdete na veľkých koncertoch či festivaloch, vedia sa zabávať, a preto ich môžete stretnúť iba na miestach, kde je menej vzruchu.

Ryby

Veľkou iróniou žien narodených v tomto znamení je, že sa považujú za extrovertov, no v skutočnosti sú pravým opakom. So svojimi blízkymi sa radi rozprávajú, ale dávajú si záležať na tom, aby neprezradili svoje vnútorné tajomstvá a pocity. Keďže sú nedostupné a kreatívne, nevadí im izolácia, pretože si vždy nájdu niečo, čo ich baví.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 09:16